0046 761885600 info@nordichealing.net

Reiki Healing i Stockholm

Reiki healing – ge din kropp ett boost

<<JUST NU ERBJUDER JAG INTE REIKI HEALING I HUDDINGE>>

Reiki är en universell livsenergi som finns i oss och kring oss. Som utbildad Reiki Healer är jag kanal för den ljusa fina energi och kan hjälpa dig och din kropp att må bättra. Jag blir inte själv tömd för energi så det är ingen ansträngning för mig.

Måste jag tro på healing för att det funkar?
Nej det behöver du inte. Reiki healing och healing över lag är nått som ska kännes. Har du aldrig undrat hur Internettet funkar utan att du ser hur? Så är det också lite med healing. Det är en energi vi inte ser på vår vanliga frekvens men som finns här i hela universum.

Reiki healing kan hjälpa dig med:

ryggproblemer

muskelsmärtor

depression eller annan psykisk obalans

sorg

allergi

svagt immunförsvar

eller annat du känner är en utmaning. Jag kan till och med skicka situationshealing till en situation, som du behöver hjälp med. Igen betyder det inte att jag fixar den med att du får skickat energi till att den ska lösa sig på bästa sättet.

Om du är sjuk eller har en sjukdom då ska du alltid konsultera en läkare och inte bara använda dig av healing. Reiki healing funkar jättebra i samband med en medicinsk behandling och i rehab.

Vill du boka en Reiki healing i Huddinge i Stockholm hos mig? Eller vill du ta emot distans healing?

Reiki Healing klassas av Skatteverket som förebyggande och rehabiliterande friskvård.

Priser på Reiki Healing
För att effekten av healingen ska bli bäst rekommenderar jag att du bokar in 4 behandlingar.

Reiki Healing i Huddinge: 500 kr. pr. session (60 min.)

Reiki Healing på distans: 300 kr. pr. session

Vår kropps uppgift: att heale sig själv
Släpp taget och njut din Reiki healing. Din kropp kommer att älska dig för det. Du kanske tror att healingen ska hjälpa i ditt ben som gör ont men faktum är att din kropp väljer själv vart healingen ska gå. Vår kropp har nämligen ett fokus och det är att heale sig själv hela tiden.

Reiki healing i Huddinge i Stockholm
Jag är utbildad Reiki healer i båda Reiki I och Reiki II from Reikiskolen The Usui System i Danmark. Jag erbjuder båda fysisk healing i Huddinge i Stockholm och distanshealing. Båda former ger bästa resultat om du får 4 behandlingar.