0046 761885600 nordichealing44@gmail.com

Känner du att nåt är fel i relationen till ditt barn? Känner du att ditt barn är nedstämd, inte glad och kanske passiv?

Känner du att ditt barn har ångest? Du har kanske läst på nätet och inser att ditt barn har ångest.

MEN vad ska DU göra? Vad kan du göra? Förutom att gå till läkaren och få hjälp?

Räcker det inte med denna hjälp? Vill du känna att du gör mer för att hjälpa ditt barn med ångest?

Vänta på att barnet mår bättre…
Som mamma eller pappa kan det kännas jobbigt att ‘vänta på’ att barnet mår bättre. Det kan också kännas jobbigt att ge barnet medicin för att må bättre. Det kan vara nödvändigt och vad kan du göra för att hjälpa ditt barn med ångest?

Oftast vill barnet isolera sig, inte prata. Barnet vet inte själv vad som händer i kroppen. Hur det känns. Det är bara en känsla att nåt inte är som det ska vara.

Som mamma eller pappa eller nära kontaktperson är det ditt jobb att hjälpa ditt barn med ångest att inte känna sig konstig, annorlunda osv. Barnet behöver att känna sig omtyckt, som en del av en grupp och inte få 1000 frågor varje dag om hur det mår.

En lugn och tillitsfull person – det behöver ditt barn med ångest
Ditt jobb är alltså att hjälpa ditt barn genom att hjälpa dig själv med hur du ska agera i denna situation. Ju mer lugn och tillitsfull du kan vara ju mer lugn och trygg kommer ditt barn med ångest att känna sig.

Ditt jobb är att separera dina känslor från ditt barns känslor och ta itu med det som händer i dig. Då kan ditt barn med ångest ta itu med det som händer i dem. Låt inte känslorna övermanna dig som stora vågor på havet.

Hur gör du det? Jag kan hjälpa dig.

Ångest handlar ofta om mycket mer än det vi ser på ytan och det kan också vara påverkad av det vi äter. Det vi äter har en påverkan på hur vårt sinne och känslor mår.

Jag erbjuder terapi med hund (jättebra sätt att nå unga människor som inte vill prata), samtal pr. telefon, fysiska möten och annat ni har behov av. Jag ger dig en plan för hur ni kommer framåt och inte tittar bakåt hela tiden.

Kontakta mig på info@nordichealing.net redan i dag.