Kundalini Yoga – din upplevelse

Kundaliniyoga – en stund med dig

Kundaliniyoga – det indre ledarskapet. Hur väljer du att ta hand om dig själv, dina tankar och ditt sinne i dag, i morgon och framåt?

Jag hade motstånd mot yogan och Kundaliniyogan då jag tyckte att ‘alla’ håll på med det och det ville jag inte göra. Men eftersom jag hade lyssnat på Kundalini mantran i mer än 3 år, utan att veta om det, hade jag inget val. 

Hösten 2018 hade jag fler sammanträff och 4 dagar innan sista anmälningsdatum bestämde jag mig att börja utbildningen till Internationellt certifierad Kundaliniyogalärare på Stockholm Kundaliniyogacenter i januari 2019. Det har varit som att hitta hem. 

Ingen intention om att bli Kundaliniyogalärare
Jag ville ge Kundaliniyogan till mig. Dedikera tid till mig. Investera i mig. Så att jag varje dag väljer hur dagen ska bli och kan påverka mitt liv. 

Jag hade inga intention om att bli lärare men det är jag redan. Kundaliniyogan är en teknik som ger dig möjlighet att leva ett liv i mer medvetenhet, lugn och ro och tacksamhet. 

Kundaliniyogan skapar:

inre balans

mer energi

mer medvetenhet

ökad uthållighet

och tar hand om din kropp, ditt sinne och din själ. 

Kundaliniyogan: 
stärker och mjukar upp dina muskler, nacka, rygg och axlar

förebygger och lindrar dina problem

Kundaliniyogans filosofi har förvånansvärt mycket gemensamt med Amichien Bonding, metoden jag jobbar med med hundar, och det har gjort det lätt för mig att förstå grunden i denna vackra självhealingsprocess. 

Jag erbjuder:

1:1 yoga sessioner online

Kontakta mig på info@nordichealing.net för mer information.