Jag är mamma och har konstant dåligt samvete

Jag vet vad du pratar om. Det är en hemsk känsla.

Att känna sig otillräcklig.

Att känna att ingen ser hur mycket du kämpar, fixar och gör allt för att alla andra ska må bra.

Att du gör allt för att dölja din egen sårbarhet då du alltid brukar ‘klara dig’.

Ditt fel att det är kaos i familjen
Du känner dåligt samvete. Det känns som att det är ditt fel att det ibland är kaos i familjen. Det känns som att du borde kunna fixa det här. Fixa det som inte funkar.

Trasig matta alla trampar på
Men energin och orket har tagit slut. Du känner dig som en trasig matta som ligger på golvet som alla trampar på. Hämtar energi ifrån och när du ska resa dig finns ingen energi kvar. Det är en känsla du har i din kropp.

Det du kanske inte vet är att du är en vacker och stark kvinna, mamma, partner och vän. Det du har glömd bort är att du också behöver hjälp. Att du också behöver nån vid din sida. Och denna person är DIG.

Det dåliga samvete försvinner inte av sig själv. Men du kan låta ta mindre plats i ditt liv när du vet VARFÖR du känner så.

Kvinnor har en enorm kraft
Vi kvinnor har en enorm kraft i oss att skapa – vi skapar liv på jorden. Vi har också en enorm kraft att destruera saker. Om vi inte känner oss trygge, förstådda eller sett kan vi ha en tendens att skapa kaos utan att veta varför.

Du känner kanske igen att du stänger dina känslor inne. Du tänker inuti: ‘det spelar ändå ingen roll’.

Visst spelar det en roll hur du tänker och agerar.

Låt mig hjälpa dig att titta på ditt dåliga samvete. Låt mig hjälpa dig att lösa upp knutet som kanske har fastnat. Låt mig hjälpa dig att förstå dig själv. Vara din bollplank så att du ska må bättre och alla kring dig ska få lov att komma närmre och hjälpa dig.

Jag erbjuder telefonsamtaler, fysiska möten, kurser och annat du behöver.

Kontakta mig på info@nordichealing.net redan i dag.