0046 761885600 nordichealing44@gmail.com

Upplever du utmaningar i relation till ditt barn?

Känner du ofta dåligt samvete eller du dig som en dålig förälder?

Vill du förstå ditt barn och varför kommunikationen kan bli svår ibland?

Är du villig att jobba med dig själv för att hjälpa dig och ditt barn?

När vi upplever utmaningar och konflikter i relationen till våra barn, stora som små, behöver vi ta ett steg tillbaka och förstå hur barnet/ungdommen ser på situationen – hur dem upplever det som händer.

Vi har rätt som förälder att ha en åsikt om vad som är bäst för våra barn tills dem är tillräckligt stora att själva ta beslut. Vi har rätt att sätta gränser och visa vad vi tycker och inte tycker.

Vi har inte rätt att kränka vårt barn. Vi har inte rätt att skylla på barnet hela tiden. Vi har inte rätt att skylla på oss själva hela tiden.

Vi måste inse att det är en relation och i en relation behöver man samarbeta. Man behöver kommunicera. Ingen monolog men dialog. Man behöver lyssna på varandra även om man inte håller med det som blir sagt.

Vårt språk och hur vi kommunicerar kan ofta krångla till det. Omedvetet lägger vi skuld på andra. Omedvetet framställer vi oss själva som ett offer.

Dessa omedvetna signaler som händer i kommunikationen behöver du få insikt i för att förstå ditt barn – och dig själv.

Är du redo att förstå ditt barn och bli klokare på dig själv?

Kärlek har inget pris. Oavsett vad som har hänt så finns det en öppning där ni kan mötas utan konflikt. Vi som vuxna behöver också förstå att barn behöver träna sina sociala färdigheter på oss. Det trickar gamla mönster i oss. Det är vårt ansvar att ta hand om vad som kommer fram i ljuset.

Hur kan jag hjälpa dig?

– 45 min. telefonsamtal där jag lyssnar på dig och ger dig feedback och tips till vägen framåt.

– 2 månaders kurs hos mig där jag blir din guide och hjälper dig att förstå dig själv och ditt barn ännu bättre. Detta är en personlig resa för dig där jag finns där för dig längs vägen. Kursen består av samtal, yoga, meditation och annat från min verktygslåda.

– 60 min. Numerologisk analys av ditt barns energier – en djup insikt i vem ditt barn är och hur du kan hjälpa ditt barn på bästa sättet. Numerologi är en esoterisk kunskap där jag, genom att tolka ditt barns födelsedatum och namn, ger dig ännu större insikt i vem ditt barn är.

Jag skräddarsyr en konsultation till dig och dina behov.

Kontakta mig på info@nordichealing.net eller på telefon 0761885600 så hjälper jag dig.